Web development programare

In functie de ceea ce-ti doresti sa dezvolti pentru afacerea ta noi cei de la Armasc Design putem sa venim cu solutia optima pentru ca website-ul tau sa fie exact asa cum iti doresti.

vezi toate detalii despre Web development programare
Ce primesti in acest pachet ?

SITE ADMINISTRABIL

Siteurile realizate de noi au inclus un panou de administrare pentru ca TU sa poti manageria si gestiona informatiile, produsele, imaginile afisate in site-ul tau.

DESIGN RESPONSIVE

Indiferent de telefon, laptop, pc, tableta sau chiar televizor smart atunci cand interactionezi cu site-ul, designul lui se va adapta conform cerintelor device-ului folosit.

SEO ONPAGE INCLUS

Oferim optimizare SEO ONPAGE, cu alte cuvinte iti pregatim site-ul inca de la concepere in asa fel incat el sa ajunga in pozitiile fruntase din google. Campaniile ulterioare de seo vor da rezultate mai bune, datoriata acestui serviciu.

SOCIAL MEDIA

Gratuit iti conectam compania cu retele sociale pe care le ai. Firma ta nu are cont de Facebook, Google +, Twitter sau Linkedin ? nici o problema, noi ti le cream gratuit.

LOGO PERSONALIZAT

Gratuit iti cream identitatea companiei tale, prin crearea unui logo unicat, si un design in concordanta cu nisa in care activezi.

CELE MAI NOI TEHNOLOGII

Pe partea de programare folosim php7, mysql, Jquery, Ajax, XML, ElasticSearch, frameworkuri precum Laravel sau Symphony. Pe partea de web folosim html5, ccs3, React sau vue.js

Detalii web development programare

In functie de ceea ce-ti doresti sa dezvolti pentru afacerea ta noi cei de la Armasc Design putem sa venim cu solutia optima pentru ca website-ul tau sa fie exact asa cum iti doresti. Putem dezvolta un CMS ( Content Management Sistem -> Sistemul de administrare a continutului de pe site ) personalizat in functie de nevoile pe care clientul le are, usor de utilizat si pe intelesul tuturor. Viteza de incarcare a website-ului tau conteaza asa ca programarea din spatele a ceea ce se vede trebuie sa fie una de calitate . Experienta in domeniu de peste 7 ani isi lasa amprenta atunci cand scriem cod si folosim Php, Mysql, Ajax, JQuery, Bootstrap, JavaScript, CSS3, HTML5 si ultimele framework-uri si tehnologii aparute pe piata.

Codul trebuie sa fie curat si sa respecte toate regulile SEO de care Google tine cont atunci cand indexeaza paginile website-ului pentru a le plasa in primele cautari.Fiecare ne dorim ca website-ul nostru sa fie in primele cautari in Google insa pentru asta programatorii trebuie sa fie experimentati si sa tina cont de un set de reguli bine stabilite.

Scriem cod pentru site-uri si portaluri complicate!
Programatorii de la Armasc design au experienta in domeniu de peste 8 ani si au lucrat pentru companii mari din Germania ,Anglia, SUA si Romania .Au la activ sute de proiecteexecutate pentru diversi clienti din diferite domenii de activitate .Cu cat proiectul este mai de amploare cu atat suntem mai incantati deci nu va speriati daca ideile dumneavostra sunt marete si noi gandim lafel si ne dorim sa lucram cu oameni care au ganduri marete si vor sa fie pe primul loc. Fie ca este vorba despre un site de prezentare sau un portal de vanzare complicat nu ne dam inapoi si acceptam cu cea mai mare bucurie provocarile dumneavostra.

Programarea din spate este scheletul site-ului sau fundatia si fara o fundatie solida totul se darama.
Un website profesional se incarca foarte repede ,acesta fiind una dintre conditiile de baza dintre cerintele Google .Conexiunile cu baza de date trebuie sa fie de calitate si facute rapid intr-un mod profesional iar acest lucru se face numai cu experienta.
Construnctia linkurilor trebuie sa fie SEO froendly pentru ca Google sa indeze cum trebuie paginile tale. Tinem cont mereu de foarte multe reguli atunci cand scriem cod. H-urile au si ele o foarte mare importanta (de la H1 pana la H6 ) ele trebuie neaparat sa fie prezente pe fiecare pagina pentru ca si ele sunt citite si indexate.

In functie de bugetul pe care il aveti avem si solutii costum (programare personalizata, de la zero sau la comanda) dar putem lucra, daca bugetul este mai mic si cu platforme. Dumneavostra sunteti cel care decideti ce fel de site aveti nevoie in functie de bugetul pe care il detineti. Un site personalizat din toate puctele de vedere, atat programare, cat si design este normal sa coste mai mult decat unul realizat pe platforma deaceea cei care mai fac site-uri pe piata vin cu preturi foarte mici deoarece lucreaza cu platforme. Cel mai bine este sa va informati inainte de a va face un site. Depinde foarte mult de ceea ce va doriti ca site-ul respectiv sa faca, cat de complex va doriti sa fie si conteaza foarte mult cu cine lucrati.

Tehnologii folosite

PHP
MySQL
HTML 5
CSS 3
Javascript
Json
Laravel
XML
Schema.org
SSL
SEO
PHOTOSHOP

Oferim serviciul 'Web development programare' in urmatoarele locatii: