Web design

Design-ul site-ului este primul lucru la care se uita oricine isi doreste un website pentru business-ul pe care il are si este un lucru de foarte mare importanta pentru ca el este cartea dumneavostra de vizita.

vezi toate detalii despre Web design
Ce primesti in acest pachet ?

SITE ADMINISTRABIL

Siteurile realizate de noi au inclus un panou de administrare pentru ca TU sa poti manageria si gestiona informatiile, produsele, imaginile afisate in site-ul tau.

DESIGN RESPONSIVE

Indiferent de telefon, laptop, pc, tableta sau chiar televizor smart atunci cand interactionezi cu site-ul, designul lui se va adapta conform cerintelor device-ului folosit.

SEO ONPAGE INCLUS

Oferim optimizare SEO ONPAGE, cu alte cuvinte iti pregatim site-ul inca de la concepere in asa fel incat el sa ajunga in pozitiile fruntase din google. Campaniile ulterioare de seo vor da rezultate mai bune, datoriata acestui serviciu.

SOCIAL MEDIA

Gratuit iti conectam compania cu retele sociale pe care le ai. Firma ta nu are cont de Facebook, Google +, Twitter sau Linkedin ? nici o problema, noi ti le cream gratuit.

LOGO PERSONALIZAT

Gratuit iti cream identitatea companiei tale, prin crearea unui logo unicat, si un design in concordanta cu nisa in care activezi.

CELE MAI NOI TEHNOLOGII

Pe partea de programare folosim php7, mysql, Jquery, Ajax, XML, ElasticSearch, frameworkuri precum Laravel sau Symphony. Pe partea de web folosim html5, ccs3, React sau vue.js

Detalii web design

Design-ul site-ului este primul lucru la care se uita oricine isi doreste un website pentru business-ul pe care il are si este un lucru de foarte mare importanta pentru ca el este cartea dumneavostra de vizita. Ne-am perfectionat abilitatile in peste cei 8 ani de experienta pe care ii avem si vom continua sa ne consolidam creativitatea fiind mereu la curent cu ce se cere in domeniul web design.Orice interactiune cu agentia nostra va va fi de folos si va va ridica moralul atunci cand aveti nevoie de profesionisti in domeniul site-urilor. Suntem mandrii pentru ca am putut dezvolta multe website-uri de succes si pentru ca avem o echipa dinamica si mereu pasionata de ce e nou in domeniu.

La Armasc Design, dumneavostra aveti garantia ca website-ul dumneavostra corespunde ultimelor cerinte din domeniul design-ului web si al programarii. Brand-ul dumneavostra si serviciile pe care le promovati vor fi puse in evidenta intr-unmod profesionist si placut ochiului, template-urile nostre fiind unice daca va doriti un design speclaculos si eficient in acelasi timp.

Design-ul site-ului are o foarte mare importanta pentru experienta userilor!
Agentia Armasc design este o agentie de top si suntem atenti la cele mai mici detalii atunci cand construim web design-ul site-ului dumneavostra astfel incat userii site-ului dumneavostra vor avea parte de cea mai buna experienta. Fie ca este vorba de un site de prezentare ,unul de cumparaturi, portaluri sau oricare alt gen de site-uri designul este lafel de important ca si programarea din spate pentru ca design-ul este partea vizibila, cea cu care userul sau clientul interactioneaza prima data.

Construim website-uri ce construiesc brand-uri
Nu facem nimic doar de dragul de a fi facut si mereu ne implicam 100% in proiectele clientilor nostrii ei fiind sfatuiti inca din faza incipienta despre cat de important este un website profesional si pe intelesul userilor de ne nisa respectiva. Armasc design lucreaza cu orice fel de organizatii fie ca firmele sunt la inceput de drum (startup) ori companii mari. Ne facem timp pentru a ne cunoaste pe cat mai bine posibil clientii si mai ales nevoile acestora pentru ca numai asa vom stii de ce au acestia nevoie in materie de website si web design.

Exista multi care care fac webdesign dar numai profesionistii stiu ca un website se construieste in primul rand dupa cerintele SEO care sunt de actualitate pentru ca ele se schimba constant iar acestea sunt esentiale pentru un business de succes.Un website bun necesita o buna constructie atat pentru motoarele de cautare cat si pentru utilizatori.
Nu trebuie omis nimic atunci cand construiesti un website, implicit design-ul acestuia. Un website trebuie sa fie perfect din punct de vedere estetic si tehnic:

  • Social Media Marketing
  • Interfata pentru useri(UI) si integrare
  • Ultimele tendinte SEO
  • Suport si mentenanta
  • Programarea din spate sa fie flexibila si expandabila
  • Design-ul cat mai curat si placut
  • Site-ul sa fie responsive pentru toate dispozitivele

Fiecare tema de design construita de noi pentru clentul respectiv respecta anumite reguli fundamentale in procesul de web design precum :culorile,tema design-ului,interfata etc toate sunt alese in asa fel incat ele sa spuna o poveste reprezentativa pentru clientul nostru. Ia mereu in considerare faptul ca orice invistitie in imaginea afacerii tale este o investitie buna si ca in scurt timp vor aparea rezultate uimitoare.

Tehnologii folosite

PHP
MySQL
HTML 5
CSS 3
Javascript
Json
Laravel
XML
Schema.org
SSL
SEO
PHOTOSHOP

Oferim serviciul 'Web design' in urmatoarele locatii: