Servicii seo

Cautati o firma care sa te ajute sa ajungi in primele 5 pozitii prin servicii seo pentru anumiti termeni de cautare in motoarele de cautare? Strategiile noastre te pot ajuta!

vezi toate detalii despre Servicii seo
Ce primesti in acest pachet ?

AUDIT SEO GRATUIT

Iti analizam din toate punctele de vedere SEO site-ului, analizam plusurile si minusirile existente, dupa care gandim o strategie ce va urma s-o implementam in urmatoarea perioada.

SEO ONPAGE

Indiferent de platfoma care a fost utilizata la crearea site-ului, fie ca e Wordpress, Shopify sau o platforma custom, analizam ce putem imbunatatii din punct de vedere ONPAGE, ca ulterior sa adjustam informatia de pe site conform criteriilor impuse de google.

SEO OFFPAGE

Contruim o strategie de abordare a brandului si produselor sau serviciilor oferite de dumneavoastra, ca ulterior prin metode 'magice', sa reusim sa ridicam produsele sau serviciile in termenii de cautare pe google sau alte motoare de cautare.

LINK BUILDING

Pentru ca SEO ONPAGE SI SEO OFFPAGE sa aibe un rezultat cat mai bun, aceste 2 optimizari trebuiesc sustinute de unul din cele mai importante criterii de rankare a motoarelor de cautare si anume linkurile externe.

ADVERTORIALE SEO

Advertoriale seo sunt articole in presa locala sau nationala in care se discuta necesitatea oamenilor asupra unui produs sau serviciu cu referire subtila dar imediata catre compania dumneavoastra.

CONTENT WRITING

Iti putem pune la dispozitie reorganizarea sau crearea informatiei despre produsele sau serviciile oferite de dumneavoastra in functie de cerintele motoarelor de cautare pentru o mai buna pozitionare in cautari.

Detalii servicii seo

Cautati o firma care sa te ajute sa ajungi in primele 5 pozitii prin servicii seo pentru anumiti termeni de cautare in motoarele de cautare? Strategiile noastre te pot ajuta!

Ce iti punem la dispozitie ?

 • Calitate - Analizam informatiile si contentul site-ului dvs daca este scris cum trebuie, informativ si de calitate
 • Cercetare - Cercetam daca contentul dvs. are sau dispune de cuvintele sau fraze cheie care sa fie in concordanta cu ceea ce cauta clientii.
 • Modificari - Modificam o mare parte din contentul site-ului dvs astfel incat dupa modificari informatiile sa aibe substanta sa fie concise si nesuperficiale.
 • Preparare tehnologica - Analizam si modificam parti din site din punct de vedere al programarii, astfel incat sa permitem motoarelor de cautare sa acceseze cat mai usor informatia dumneavoastra.
 • Date structurate - Un criteriu de foarte important pentru motorul de cautare sa va pozitioneze cat mai sus in cautari este prezentararea informatiei de pe site intr-un regim tehnologic numit 'date structurate'.
 • Url-uri citibile
 • Mobile - Varianta de mobil indexabila pentru motoarele de cautare
 • Meta title - Optimizarea titlurilor din pagini, cat si folosirea corespunzatoare a header-urilor h1 , h2, h3, h4, h5, h6
 • Meta description - Optimizarea descrierilor din pagini, pentru o mai buna indexare a motoarelor de cautare
 • Sitemap - fisier cu harta site-ului in format xml, special realizat pentru crowler-ul google. Ajuta la descoperirea si indexarea in totalitate a informatiei de pe site-ul dvs
 • HTTPS - encriptarea site-ului dumneavoastra printr-un certificat recunoscut de catre toate motoarele de cautare
 • Viteza - optimizarea inrcarii site-ului.
 • Autoritate - crestem autoritatea site-ului dvs fata de concurenta si alte site-uri din acelasi domeniu sau nisa.
 • Interactiune - prin metode de design si formatarea informatiei, facem ca utilizatorul sa petreaca mai mult timp pe site.
 • Link building - aplicam strategii noi de optinere de linkuri de calitate de pe alte site-uri.

Tehnologii folosite

PHP
MySQL
HTML 5
CSS 3
Javascript
Json
Laravel
XML
Schema.org
SSL
SEO
PHOTOSHOP

Oferim serviciul 'Servicii seo' in urmatoarele locatii: