Creare site dezmembrari

Ai nevoie de un site pentru parcul tau de dezmembrari? Vrei ca de maine sa iti prezinti toate piesele de dezmembrari sub o forma profesionala? iti oferim solutia perfecta pentru parcul tau de dezmembrari, numar nelimitat de anunturi cu piese auto, export anunturi pentru toate site-urile mari de anunturi de dezmembrari.

vezi toate detalii despre Creare site dezmembrari
Ce primesti in acest pachet ?

SITE ADMINISTRABIL

Siteurile realizate de noi au inclus un panou de administrare pentru ca TU sa poti manageria si gestiona informatiile, produsele, imaginile afisate in site-ul tau.

DESIGN RESPONSIVE

Indiferent de telefon, laptop, pc, tableta sau chiar televizor smart atunci cand interactionezi cu site-ul, designul lui se va adapta conform cerintelor device-ului folosit.

SEO ONPAGE INCLUS

Oferim optimizare SEO ONPAGE, cu alte cuvinte iti pregatim site-ul inca de la concepere in asa fel incat el sa ajunga in pozitiile fruntase din google. Campaniile ulterioare de seo vor da rezultate mai bune, datoriata acestui serviciu.

SOCIAL MEDIA

Gratuit iti conectam compania cu retele sociale pe care le ai. Firma ta nu are cont de Facebook, Google +, Twitter sau Linkedin ? nici o problema, noi ti le cream gratuit.

LOGO PERSONALIZAT

Gratuit iti cream identitatea companiei tale, prin crearea unui logo unicat, si un design in concordanta cu nisa in care activezi.

CELE MAI NOI TEHNOLOGII

Pe partea de programare folosim php7, mysql, Jquery, Ajax, XML, ElasticSearch, frameworkuri precum Laravel sau Symphony. Pe partea de web folosim html5, ccs3, React sau vue.js

Detalii creare site dezmembrari

Ai nevoie de un site pentru parcul tau de dezmembrari? Vrei ca de maine sa iti prezinti toate piesele de dezmembrari sub o forma profesionala? iti oferim solutia perfecta pentru parcul tau de dezmembrari, numar nelimitat de anunturi cu piese auto, export anunturi pentru toate site-urile mari de anunturi de dezmembrari?!

Ce iti punem la dispozitie ?

 • Site profesional responsive adaptabil pentru orice device
 • Design unic si placut, foarte usor de folosit pentru vizitatori
 • Numar nelimitate de pagini, pe categorii ex: Audi, Audi A6, Motor Audi a6 etc.
 • Pagina parc de dezmembrari (descriere amanuntita a parcului si a domeniului de activitate)
 • Pagina de contact
 • Newsletter pentru a trimite diverse oferte
 • Administrator CMS
 • Adaugare 350 de anunturi pentru fiecare masina care se va "dezmembra" in piesele respective cum am discutat cu toate optiunile de a modifica preturi ,descriere etc.
 • Adaugare anunt simplu (ex:dezmembrez toata masina Mercedes A class 149)
 • Posibilitatea de a adauga video la fiecare anunt
 • Adaugare automata de pe site-ul dumneavostra pe site-ul www.dezmembrarisipieseauto.ro, si celelalte platforme de anunturi de dezmembrari din tara
 • reserch pe cuvinte cheie pentru anunturi pentru a stabilii varainta cea mai buna pentru a avea mai multi clienti

Tehnologii folosite

PHP
MySQL
HTML 5
CSS 3
Javascript
Json
Laravel
XML
Schema.org
SSL
SEO
PHOTOSHOP

Articole interesante despre dezmembrari
Cu doar 2 strategii simple iti poti creste vanzarile de piese pentru parcul tau. ...

Citeste articolOferim serviciul 'Creare site dezmembrari' in urmatoarele locatii: