Campanii remarketing

Doresti ca reclama ta sa aibe un real succes si sa o optimizezi din punct de vedere CTR ? Noi avem solutia, campaniile google remarketingul sunt solutia.

vezi toate detalii despre Campanii remarketing
Ce primesti in acest pachet ?

GOOGLE ADWORDS

Construim reclame optimizate pentru mediul online produselor sau serviciilor dumneavoastra care sa fie viziualizate doar de persoanele care cauta acelasi tip de produs sau serviciu.

GOOGLE REMARKETING

Remarketingul este o forma avansata de publicitate online care va urmarii clientul pe toate site-urile accesate de el pana acesta va interactiona cu produsul sau serviciul expus in reclama.

FACEBOOK ADS

Contruim si targetam reclama in functie de caz pe reteaua de socializare facebook, se pot contruii campanii de branding, de vanzari, remarketing, sau de like-uri.

CAMPANII BRANDING

Va putem ajuta in crearea unui Brand in piata de nisa, locala sau nationala prin strategiile online pe care noi le oferim.

CAMPANII AWARENESS

Aducem la cunostinta publicului larg sau targetat de existenta si beneficiile produselor sau serviciilor dvs prin diferite metode de marketing.

CAMPANII IM MEDIA ONLINE

Iti putem pune la dispozitie o lista foarte mare de colaboratori online unde iti putem afisasa reclama in functie de nisa sau targetul ales, fie ca e vorba de ziare online nationale sau locale.

Detalii campanii remarketing

Doresti ca reclama ta sa aibe un real succes si sa o optimizezi din punct de vedere CTR ? Noi avem solutia, campaniile google remarketingul sunt solutia.
Ce iti punem la dispozitie ?

  • Analiza - Analizam in detaliu domeniul, publicul targhet, cuvintele cheie sau frazele necesare pentru a optine un segment cat mai mare de posibili clienti la un pret cat mai mic
  • Campanii - Cream campanii publicitare relevanta atat in reteaua de cautare google, cat si pe site-urile afiliate adsense
  • Optimizare CPC - Optimizarea costurilor per click
  • Optimizare CTR - Optimizarea anunturilor pentru o mai bune expunere
  • Conversii - Optimizarea reclamei astfel incat sa aveti cat mai multe conversii
  • Extensii - Adaugarea de extensii de reclama, telefon sau mesaj direct in reclama.
  • Geo locatie - Optimizarea afisarii sau excluderii reclamei in functie de o zona dorita
  • Traking cod - Adaugarea optiunii ca reclama sa urmareasca clientul si sa-i afiseze reclama pe orice site pana acesta efectuaeaza o conversie

Tehnologii folosite

PHP
MySQL
HTML 5
CSS 3
Javascript
Json
Laravel
XML
Schema.org
SSL
SEO
PHOTOSHOP

Oferim serviciul 'Campanii remarketing' in urmatoarele locatii: