Campanii link building

Cauti o firma serioasa care sa iti puna o strategie buna de link building ? Toate strategiile noastre au avut un real succes!

vezi toate detalii despre Campanii link building
Ce primesti in acest pachet ?

AUDIT SEO GRATUIT

Iti analizam din toate punctele de vedere SEO site-ului, analizam plusurile si minusirile existente, dupa care gandim o strategie ce va urma s-o implementam in urmatoarea perioada.

SEO ONPAGE

Indiferent de platfoma care a fost utilizata la crearea site-ului, fie ca e Wordpress, Shopify sau o platforma custom, analizam ce putem imbunatatii din punct de vedere ONPAGE, ca ulterior sa adjustam informatia de pe site conform criteriilor impuse de google.

SEO OFFPAGE

Contruim o strategie de abordare a brandului si produselor sau serviciilor oferite de dumneavoastra, ca ulterior prin metode 'magice', sa reusim sa ridicam produsele sau serviciile in termenii de cautare pe google sau alte motoare de cautare.

LINK BUILDING

Pentru ca SEO ONPAGE SI SEO OFFPAGE sa aibe un rezultat cat mai bun, aceste 2 optimizari trebuiesc sustinute de unul din cele mai importante criterii de rankare a motoarelor de cautare si anume linkurile externe.

ADVERTORIALE SEO

Advertoriale seo sunt articole in presa locala sau nationala in care se discuta necesitatea oamenilor asupra unui produs sau serviciu cu referire subtila dar imediata catre compania dumneavoastra.

CONTENT WRITING

Iti putem pune la dispozitie reorganizarea sau crearea informatiei despre produsele sau serviciile oferite de dumneavoastra in functie de cerintele motoarelor de cautare pentru o mai buna pozitionare in cautari.

Detalii campanii link building

Cauti o firma serioasa care sa iti puna o strategie buna de link building ? Toate strategiile noastre au avut un real succes!

Ce iti punem la dispozitie ?

  • Analiza - Analizam nisa sau domeniul in care activezi pe partea de online, pentru ca mai apoi sa creem o strategie.
  • Concurenta - Analizam concurenta dvs. pentru ca mai apoi sa aducem un plus fata de ei pe partea de linkbuilding
  • Achizitionare - Achizitinam linkuri de calitate din la site-uri cu autoritate ce activeaza in acelasi domeniu
  • Postari - Postam advertoriale pe bloguri sau ziare locale

Tehnologii folosite

PHP
MySQL
HTML 5
CSS 3
Javascript
Json
Laravel
XML
Schema.org
SSL
SEO
PHOTOSHOP

Oferim serviciul 'Campanii link building' in urmatoarele locatii: