Campanii branding awarenes in Arges

Doresti o campanie de branding pe marile retele de socializare,pe google sau in mediul online, bine organizata din punct de vedere al targetului si al costurilor reclamei? In Prezent rulam peste 10 de campanii cu un real succes la preturi superoptimizate.

vezi toate detalii despre Campanii branding awarenes
Ce primesti in acest pachet ?

GOOGLE ADWORDS

Construim reclame optimizate pentru mediul online produselor sau serviciilor dumneavoastra care sa fie viziualizate doar de persoanele care cauta acelasi tip de produs sau serviciu.

GOOGLE REMARKETING

Remarketingul este o forma avansata de publicitate online care va urmarii clientul pe toate site-urile accesate de el pana acesta va interactiona cu produsul sau serviciul expus in reclama.

FACEBOOK ADS

Contruim si targetam reclama in functie de caz pe reteaua de socializare facebook, se pot contruii campanii de branding, de vanzari, remarketing, sau de like-uri.

CAMPANII BRANDING

Va putem ajuta in crearea unui Brand in piata de nisa, locala sau nationala prin strategiile online pe care noi le oferim.

CAMPANII AWARENESS

Aducem la cunostinta publicului larg sau targetat de existenta si beneficiile produselor sau serviciilor dvs prin diferite metode de marketing.

CAMPANII IM MEDIA ONLINE

Iti putem pune la dispozitie o lista foarte mare de colaboratori online unde iti putem afisasa reclama in functie de nisa sau targetul ales, fie ca e vorba de ziare online nationale sau locale.

Detalii campanii branding awarenes

Doresti o campanie de branding pe marile retele de socializare, pe google sau pe google sau in mediul online, bine organizata din punct de vedere al targetului si al costurilor reclamei? In Prezent rulam peste 10 de campanii cu un real succes la preturi superoptimizate.
Ce iti punem la dispozitie ?

  • Analiza - Analizam in detaliu domeniul, publicul targhet, cuvintele cheie sau frazele necesare pentru a optine un segment cat mai mare de posibili clienti la un pret cat mai mic
  • Campanii - Cream campanii publicitare relevanta atat in reteaua de cautare google, facebook, instagram cat si pe site-urile afiliate adsense
  • Optimizare CPC - Optimizarea costurilor per click
  • Optimizare CTR - Optimizarea anunturilor pentru o mai bune expunere
  • Conversii - Optimizarea reclamei astfel incat sa aveti cat mai multe conversii
  • Extensii - Adaugarea de extensii de reclama, telefon sau mesaj direct in reclama.
  • Geo locatie - Optimizarea afisarii sau excluderii reclamei in functie de o zona dorita

Tehnologii folosite

PHP
MySQL
HTML 5
CSS 3
Javascript
Json
Laravel
XML
Schema.org
SSL
SEO
PHOTOSHOP

Oferim serviciul 'Campanii branding awarenes' in urmatoarele locatii: