Despre noi - Armasc 6

despre noi

Armasc6 agentie web design,programare web, marketing & publicite.

Suntem o echipa tanara si ambitioasa, suntem mereu la dispozitia dumneavoastra atunci cand aveti nevoie de serviciile noastre profesionale dar astea le auzi mereu atunci cand accesezi o pagina "Despre noi". Totul a inceput acum 10 ani cand niste pusti pasionati de graffiti si de tot ceea ce inseamna arta si design s-au hotarat sa fructifice cunostintele acumulate apucandu-se de web design si programare.
Incet incet ne-am dezvoltat echipa si am cunoscut oameni noi iar proiectele finalizate au dezvoltat businessuri de succes Nu exista client cu care am lucrat sa nu fie multumit de serviciile noastre iar aceste vorbe pot fi verificate prin simpla accesare a portofoliului Armasc6 sau sunand la cei cu care am lucrat. Ne dorim sa dezvoltam si pentru tine websituri de succes cu design unic si placut ochiului dar si perfect functional in functie de necesitatile fiecarui client in parte.Echipa noastra

Adrian Vasilescu
Adrian Vasilescu
CTO

Adrian Vasilescu este un programator de succes extrem de pasionat si de inovator, care a dezvoltat in ultimii 8 ani aplicatii web de inalta calitate. Se simte in largul lui atunci cand contureaza frameworkuri, creeaza aplicatii web, baza de date relationate, dar mai ales cand are de-a face cu proiecte inovatoare din punct de vedere conceptual si tehnic. Cu un vast portofoliu si cu un solid background in domeniul programari, in 2014 se alatura echipei Companisto din Berlin, lider de pe piata germana in finantarea startupurilor. Alaturi de echipa din Berlin reuseste sa duca platforma de investiti la un alt nivel, dar si sa se impuna pe pietele din Austria si Elvetia.
In 2017 se intoarce in Romania pentru a se implica total pentru proiectul dezmembrarisipieseauto.ro si armasc6.ro .

Ma gasesti pe:
facebook linkedin xing
Adrian Vasilescu
Milea Marin
PROJECT MANAGER & WEB DEVELOPER

A studiat facultatea de Management UPG Ploiesti la care a renuntat in ultimul an pentru a se dedica in totalitate impreuna cu prietenul sau Vasilescu Adrian propriei firme de dezvoltare aplicatii web si web design. A dezvoltat strategii de marketing pentru multe business-uri de succes. Lucreaza in prezent pentru DSPA AUTO SOFT si ARMASC DESIGN ca web developer si manager strategii de marketing. Cu o experienta de peste 8 ani in domeniul online si dezvoltare web isi lasa amprenta atunci cand scrie cod si dezvolta aplicatii in diferite framework-uri de ultima generatie. Pasionat de web development dar fiind mult mai atras de partea strategica si conceptuala a business-ului pleaca in Germania in 2016, lucreaza ca freelancer si studiaza cursuri de marketing si dezvoltare de business la Berlin unde il si cunoaste pe investitorul Alexander Schindler si pune bazele proiectului dezmembrarisipieseauto.ro

Ma gasesti pe:
facebook linkedin
Adrian Vasilescu
Adreea Popescu
ONLINE MARKETING MANAGER

Andreea este responsabila cu tot ceea ce inseamna imaginea DSPA AUTO in mediul online. Distribuie articole in mass-media si se ocupa de tot ceea ce inseamna retele de socializare.

Adrian Vasilescu
Hakan Can
WEB DESIGNER

Hakan Can este un renunit regizor de film de scurt metraj care a fost premiat la :

  • Best Shortfilm BIFF Berlin Independent Film Festival
  • Jury Mention Award ECU European Independent Film Festival
  • Official Selection AVIFF Cannes
  • Official Selection Aestetica Film Festival / York, Official Selection Genrenale 4.

In ultimii 3 ani in paralel colaboreaza cu firma ARMASC DESIGN la dezvoltarea web-designului si utilizabilitatii proiectelor ARMASC 6.
Thx for all Hakan!

Ma gasesti pe:
facebook
Adrian Vasilescu
Alex Sorescu
SEO EXPERT

Alex este un impatimit pasionat de SEO care inca de la varsta de 16 ani isi castiga proprii bani lucrand pe cont propriu pentru diverse firme din tara. Doar doi ani mai tarziu anume la varsta de 18 ani incepe sa castige sume importante de bani creand SEO pentru propriile site-uri afiliate la Amazon. In prezent se ocupa de SEO pentru cea mai profitabila firma din online de rechizite scolare din Romania si este Manager SEO pentru firma nr 1 de limuzine din SUA. Colaboreaza cu Milea Marian si Vasilescu Adrian pe partea dezvoltarea SEO a tuturor proiectelor ARMASC6.